DE SMARAGD

 

In deze gezellige en tegelijk ruime familiekamer kan je genieten van een heel mooi uitzicht op het dal. Deze kamer is smaakvol ingericht met teakhouten meubels. Het tweepersoonsbed is uitgevoerd met twee boxsprings, twee matrassen en een dubbele topper om een zo goed mogelijk slaapcomfort te verzekeren.

De slaapkamer is voorzien van twee enkele bedden  die afgescheiden liggen van het deel met het tweepersoonsbed.

Met de ruime badkamer met douche, lavabo en wc zal er aan jouw comfort niet geraakt worden.

Tijdens je verblijf zijn verse lakens, handdoeken steeds voorzien. Voor langere verblijven worden lakens wekelijks ververst en handdoeken naargelang je behoeften.

 

TARIEVEN

 

155 €  bij een bezetting van vier personen inclusief ontbijtbuffet.

 

131 €  bij een bezetting van drie personen inclusief ontbijtbuffet.

 

108 €  bij een bezetting van twee personen of één persoon inclusief ontbijtbuffet.


+ 7 euro pp. voor een orthomoleculair ontbijt. 

BuylBergh

 

Centrum voor ontspanning

en herbronning 

 

Om de lijn met de kleuren van de kamer door te trekken is de decoratie zodanig gekozen en gehangen zodat er een rustige en harmonieuze sfeer wordt gecreëerd. 

De kamers en badkamers worden na elk verblijf grondig gepoetst. Handdoeken en washandjes worden regelmatig ververst om een zo hygiënisch mogelijke omgeving te behouden.

Evenals de slaapkamer is de badkamer ook met hoogwaardig en duurzaam materiaal afgewerkt. De wasbak is van natuursteen en het onderblad van bamboehout.

SMARAGD


Smaragd is doorzichtig tot doorschijnend en heldergroen van kleur met een glasachtige glans. De steen behoort tot de beryl-familie.

Smaragd activeert het hart chakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid en heeft hierdoor een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen. Het bevordert geestelijke groei, een vooruitziende blik en helderheid van geest, doelgerichtheid, alertheid, evenwicht en helpt bij het overwinnen van tegenslagen en kan helderziendheid stimuleren. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de ogen en het gezichtsvermogen, regeneratie en herstel, de bijholten, de longen, het hart, de lever, reumatische aandoeningen, het immuunsysteem, claustrofobie, infectieziekten, de spieren, diabetes en epilepsie.

Bel ons om te boeken


+49 6559 9004486

+49 170 5013648


+32 494233102

Follow Us

Haus BuylBergh

Prümer weg 1

54619 Stalbach - Lichtenborn

Deutschland


DE 309369473