DE ROBIJN


Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping in het oudste gedeelte van het huis. Dit deel van het huis werd in de jaren 1780 opgebouwd. In deze kamer voel je de nostalgie nog hangen. Met zijn inkomhalletje die de kamer en de badkamer scheiden is deze kamer de meest romantische kamer. De veluxen en ramen van de saapkamer zijn voorzien van blindering en rolluik zodat je in de zomermaanden het vroege ochtendlicht nog kan buitenhoeken. Met de ruime badkamer met douche, lavabo en wc zal er aan jouw comfort niet geraakt worden.

Tijdens je verblijf zijn verse lakens, handdoeken steeds voorzien. Voor langere verblijven worden lakens wekelijks ververst en handdoeken naargelang je behoeften.


 

TARIEVEN

 

82 €  bij een bezetting van twee personen inclusief ontbijtbuffet.

 

66 €  bij een bezetting van één persoon inclusief ontbijtbuffet


+ 7 euro pp. voor een orthomoleculair ontbijt.

BuylBergh

 

Centrum voor ontspanning

en herbronning 

 

Evenals de slaapkamer is de badkamer ook met hoogwaardig en duurzaam materiaal afgewerkt. De wasbak is van natuursteen en het onderblad van bamboehout.

De kamers en badkamers worden na elk verblijf grondig gepoetst. Handdoeken en washandjes worden regelmatig ververst om een zo hygiënisch mogelijke omgeving te behouden.

Om de lijn met de kleuren van de kamer door te trekken is de decoratie zodanig gekozen en gehangen zodat er een rustige en harmonieuze sfeer wordt gecreëerd. 

ROBIJN


Robijn edelsteen stimuleert het hartchakra en schept evenwicht in het hart. Dit kristal is krachtig bij psychische aanvallen, moedigt passie voor het leven aan en verbetert de motivatie en het stellen van realistische doelen. Deze steen bevordert positieve dromen, duidelijke visualisaties, leiderschap. Op psychisch niveau maakt Robijn een einde aan woede of negatieve energie. Op geestelijk vlak zorgt hij voor een positieve en moedige geesteshouding, de geest krijgt een verscherpt bewustzijn en een uitstekende concentratie. Robijn leert jezelf te zijn en leert je om leiding te durven nemen. Op emotioneel vlak voedt Robijn kristal de hartstocht, wakkert enthousiasme aan en trekt seksuele activiteit aan.

Bel ons om te boeken


+49 6559 9004486

+49 170 5013648


+32 494233102

Follow Us

Haus BuylBergh

Prümer weg 1

54619 Stalbach - Lichtenborn

Deutschland


DE 309369473