Bio verblijf op BuylBergh

BuylBergh

 

Centrum voor ontspanning

en herbronning 

 

 

Het BIO-verblijf op BuylBergh is 'Orthomoleculair' onderbouwd.

“Ortho wat” zullen velen van jullie misschien denken. Nog nooit van gehoord. 

Voor sommigen onder ons is dit echter een onderdeel van hun dagelijks voedings- en leefpatroon.

Laat ons even de term orthomoleculair ontleden. Ortho komt van het Griekse Orthos en betekent “juist” of “ gezond” en moleculair heeft betrekking op moleculen. Dit wil dus zeggen de juiste, gezonde moleculen op de juiste plaats. Indien we gezond en energiek willen zijn, dienen we ons in de eerste plaats op de juiste manier te voeden. Dagelijks de juiste voedingsstoffen, zowel macro- als micronutriënten, nuttigen, helpt ons meer energie te krijgen, zorgt voor groei en herstel in ons lichaam en bouwt aan een krachtig immuunsysteem. Het heeft zelfs een invloed op onze mentale capaciteit en ons humeur. Met orthomoleculaire voeding zorgen we ervoor dat ons lichaam dagelijks de juiste hoeveelheid aan vitaminen, mineralen, en andere belangrijke stoffen binnenkrijgt om energiek en vitaal door het leven te gaan.

 

 

Haus BuylBergh staat voor een gezond verblijf in een gezonde omgeving met gezonde activiteiten. En daar hoort uiteraard gezonde voeding bij.

Wij bieden daarom mensen de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs van een orthomoleculair ontbijt te kunnen genieten. Een lekker en vooral een gezond ontbijt met de juiste ingrediënten om de dag fit te kunnen beginnen.

We merken meer en meer, omdat we zelf ook met gezondheid en gezonde voeding bezig zijn, dat het steeds moeilijker wordt om op restaurant of op reis je gezond voedingspatroon aan te houden. Wij willen daarom een alternatief aanbieden door onze gasten de mogelijkheid te geven om te kiezen voor gezonde maaltijden.


Blijf je graag op de hoogte van het reilen en zeilen op BuylBergh, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden

Bel ons om te boeken


+49 6559 9004486

+49 170 5013648


+32 494233102

Follow Us

Haus BuylBergh

Prümer weg 1

54619 Stalbach - Lichtenborn

Deutschland


DE 309369473