Meer dan een verblijf alleen

DE PERFECTE PLAATS VOOR JOUW VOLGENDE VERBLIJF

De missie van BuylBergh is een plek te creëren waar mensen tot rust kunnen komen en zich kunnen opladen.


Wat is hier voor nodig?


Een eerste vereiste is dat je een plek hebt waar je tot rust kan komen. Een tweede vereiste is, een comfortabele plek. En een derde vereiste is ruimte hebben voor jezelf. Als er een plek is, waar deze drie belangrijke aspecten aanwezig zijn, dan is het wel BuylBergh. Ilona en Wim staan klaar om je te verwelkomen en je in de watten te leggen.


Heb je het niet nodig om te herbronnen, dan kan je ook gewoon verblijven om van de natuur te genieten, uitstappen te doen, rustig aan een boek verder schrijven, om het even wat.

ILONA

ZAAKVOERSTER

WIM

ZAAKVOERDER

WIE ZIJN WIJ

Ilona is de gastvrouw die je warm onthaalt.  Ze geeft je bij aankomst enthousiast een rondleiding en vertelt je graag wat over de geschiedenis van het huis. Samen toveren Wim en Ilona de lekkerste gerechten op tafel.

Wim is de gastheer die je graag ontvangt met een vleugje humor en een leuke babbel. Samen met zijn vrouw Ilona heeft hij heel het concept van BuylBergh bedacht, vorm gegeven en leven in geblazen.

WAT KLANTEN ZEGGEN?

PRACHTIGE LOCATIE

“Kamers, ontbijt en de zorgvuldigheid en gastvrijheid van de eigenaars maakt dit een prachtige locatie voor een zeer aangenaam verblijf.”

Dory

(Nederland)

ALLES TOP

“Zeer hartelijk ontvangst. Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw, mensen die de tijd nemen om even een babbeltje te slaan. Zijn zeer begaan met hun B&B. Zeer mooie B&B, super kwaliteit van de bedden en een heel mooie badkamer. Alles gewoon top.”

Gerard

(België)

WE KOMEN TERUG

“Ook tijdens het tweede verblijf was alles perfect! Stijlvolle inrichting, brandschoon, geweldig ontbijt en zorgzame gastheren: dank u, we komen graag terug.”

Rüdiger

(Duitsland)

Samen zorgen Ilona en Wim voor een verblijf dat je niet snel zal vergeten.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

* verplichte velden