DE JADE

 

Deze kamer is de ruimste en tegelijk een gezellige luxe familliekamer. Deze kamer bevindt zich grotendeels op het tweede verdiep, de mezanine bevindt zich op het derde verdiep onder het dak.  Er zijn in totaal 4 wooneenheden waarvan een hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer op een mezzanine eveneens met een tweepersoonsbed, een ruime woonkamer met twee degelijke slaapzetels en een grote badkamer. De verschillende kamers, woonkamer en badkamer zijn tot een mooi geheel samengevoegd. Op deze manier kan eenieder zijn privacy benutten die hij of zij nodig heeft tijdens het verblijf.

Met de ruime badkamer met douche, lavabo en wc zal er aan jouw comfort niet geraakt worden.

Tijdens je verblijf zijn verse lakens, handdoeken steeds voorzien. Voor langere verblijven worden lakens wekelijks ververst en handdoeken naargelang je behoeften.

 

 

TARIEVEN

 

200 € bij een bezetting van zes personen inclusief ontbijtbuffet.

 

180 €  bij een bezetting van vijf personen inclusief ontbijtbuffet.

 

170 €  bij een bezetting van vier personen inclusief ontbijtbuffet.

 

150 €  bij een bezetting van drie personen inclusief ontbijtbuffet.

 

120 €  bij een bezetting van twee personen of één persoon inclusief ontbijtbuffet.


+ 7 euro pp. voor een orthomoleculiar ontbijt. 

BuylBergh

 

Centrum voor ontspanning

en herbronning 

 

BuylBergh

 

Centrum voor ontspanning

en herbronning 

 

Deze kamer bezit een mezanine met een tweepersoonsbed. Deze zolderkamer is groot genoeg om met twee volwassen personen een gezellig week-end of midweek door te brengen.

De kamers en badkamers worden na elk verblijf grondig gepoetst. Handdoeken en washandjes worden regelmatig ververst om een zo hygiënisch mogelijke omgeving te behouden.

Om de lijn met de kleuren van de kamer door te trekken is de decoratie en de meubels zodanig gekozen, gehangen en geplaatst zodat er een rustige en harmonieuze sfeer wordt gecreëe

JADE


Jade edelsteen is een symbool van zuiverheid en sereniteit, beschermt tegen letsel, werkt kalmerend en geeft harmonie bij negatieve emoties of gedachten. Hierdoor zorgt Jade ervoor dat verborgen kennis meer naar boven, naar het bewuste kan komen. Jade helpt gevoelens van onmacht en schuldgevoel verzachten en loslaten doordat het je laat zien dat je een spiritueel wezen bent op een menselijke reis. Hij stimuleert het om op te komen voor jezelf en zelfredzaamheid. Hij leert dat je er mag zijn, dat je je niet eindeloos hoeft aan te passen en anderen over je grenzen hoeft te laten gaan.

Emotioneel is Jade een "droomsteen". Zorgt voor dromen vol inzichten. Psychisch gezien integreert het de geest met het fysieke lichaam. Brengt evenwicht in c.q. bevordert communicatie tussen Lichtsferen en jouw Persoonlijk zelf. Jade is ook een aardende steen, geeft jezelf de stevigheid om hier op aarde te zijn. Bevordert ook je openheid en vriendelijkheid naar buiten toe, zonder jezelf te verliezen. Geeft een ruime blik op de wereld, openheid. Heft blokkades op dit gebied op.

Bel ons om te boeken


+49 6559 9004486

+49 170 5013648


+32 494233102

Follow Us

Haus BuylBergh

Prümer weg 1

54619 Stalbach - Lichtenborn

Deutschland


DE 309369473