DE AZURIET


In deze gezellige en tegelijk romantische kamer kan je zowel binnen als buiten genieten van een deugddoend verblijf op BuylBergh. Deze kamer is smaakvol ingericht met teakhouten meubels. Het tweepersoonsbed is uitgevoerd met twee boxsprings, twee matrassen en een dubbele topper om een zo goed mogelijk slaapcomfort te verzekeren.

De slaapkamer is voorzien van een infraroodverwarming met thermostaat zodat er op frissere dagen toch een gezellige en ecologische warmte kan gegarandeerd worden.

Met de ruime badkamer met douche, lavabo en wc zal er aan jouw comfort niet geraakt worden.

Tijdens je verblijf zijn verse lakens, handdoeken steeds voorzien. Voor langere verblijven worden lakens wekelijks ververst en handdoeken naargelang je behoeften.


TARIEVEN

 

84 €  bij een bezetting van twee personen inclusief ontbijtbuffet.

 

67 €  bij een bezetting van één persoon inclusief ontbijtbuffet.

 

+ 7 euro pp. voor een orthomoleculair ontbijt

BuylBergh

 

Centrum voor ontspanning

en herbronning 

 

Evenals de slaapkamer is de badkamer ook met hoogwaardig en duurzaam materiaal afgewerkt. De wasbak is van natuursteen en het onderblad van bamboehout.

De kamers en badkamers worden na elk verblijf grondig gepoetst. Handdoeken en washandjes worden regelmatig ververst om een zo hygiënisch mogelijke omgeving te behouden.

Om de lijn met de kleuren van de kamer door te trekken is de decoratie zodanig gekozen en gehangen zodat er een rustige en harmonieuze sfeer wordt gecreëerd. 

AZURIET


Azuriet is een sterk inzichtgevende en geneeskrachtige steen. De steen reinigt en stimuleert het derde oog (voorhoofd chakra) en stimuleert hiermee psychische en intuïtieve ontwikkeling en inzichten. Op emotioneel gebied helpt azuriet bij angsten en fobieën, stress en verdriet. Lichamelijk heeft azuriet een sterke geneeskrachtige werking en heeft met name een positieve werking op de keel, tanden, nieren, galblaas, lever, milt, schildklier en botten. De steen heeft een reinigende werking op zowel lichaam, geest als de chakra's.

Bel ons om te boeken


+49 6559 9004486

+49 170 5013648


+32 494233102

Follow Us

Haus BuylBergh

Prümer weg 1

54619 Stalbach - Lichtenborn

Deutschland


DE 309369473