DE AMETHIST


In deze gezellige en tegelijk romantische kamer kan je zowel binnen als buiten genieten van een deugddoend verblijf op BuylBergh. Deze kamer is smaakvol ingericht met teakhouten meubels. Het tweepersoonsbed is uitgevoerd met twee boxsprings, twee matrassen en een dubbele topper om een zo goed mogelijk slaapcomfort te verzekeren.

De slaapkamer is voorzien van een infraroodverwarming met thermostaat zodat er op frissere dagen toch een gezellige en ecologische warmte kan gegarandeerd worden.

Met de ruime badkamer met douche, lavabo en wc zal er aan jouw comfort niet geraakt worden.

Tijdens je verblijf zijn verse lakens, handdoeken steeds voorzien. Voor langere verblijven worden lakens wekelijks ververst en handdoeken naargelang je behoeften.

 

TARIEVEN

 

80 €  bij een bezetting van twee personen inclusief ontbijtbuffet.

 

64 €  bij een bezetting van één persoon inclusief intbijtbuffet.


+ 7 euro pp. voor een orthomoleculair ontbijt. 

BuylBergh

 

Centrum voor ontspanning

en herbronning 

 

De mooi afgewerkte badkamer is voorzien van een infraroodverwarming.

De douche is voorzien van een thermostatische mengkraan die eenvoudig te bedienen is.

Om de lijn met de kleuren van de kamer door te trekken is de decoratie zodanig gekozen en opgehangen zodat er een rustige en harmonieuze sfeer wordt gecreëerd .

De kamers en badkamers worden na elk verblijf grondig gepoetst. Handdoeken en washandjes worden regelmatig ververst om een zo hygiënisch mogelijke omgeving te behouden.

AMETHIST


Amethist is een lila tot donkerpaarse, doorzichtige steen met een glasachtige glans. De steen behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie. Groene amethist ontstaat door verhitting van paarse amethist en heet prasioliet

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.


Bel ons om te boeken


+49 6559 9004486

+49 170 5013648


+32 494233102

Follow Us

Haus BuylBergh

Prümer weg 1

54619 Stalbach - Lichtenborn

Deutschland


DE 309369473