BuylBergh

 

Centrum voor ontspanning

en herbronning 

 

DE PERFECTE PLAATS VOOR JOUW VOLGENDE VERBLIJF


Om de omgeving te beschrijven citeren we de woorden van één van onze gasten:

  "Het landschap is hier zo lieflijk"

 

BuylBergh kan voor heel wat doeleinden gebruikt worden. Vakanties voor families, vrienden of groepen, er even tussenuit met zijn tweetjes of alleen, gewoon genieten of eerder herbronnen en opladen, het maakt niet uit. Ilona en Wim zorgen, als liefdevolle gastheer en -vrouw, evenals als professionele coaches,  voor de ondersteuning op maat. Want jouw tijd hier, daar gaat het om. Genieten in de ruimste zin van het woord, hoe jij dit ook wil invullen.

De missie van BuylBergh is een homebase te creëren waar mensen tot rust kunnen komen en zich kunnen herbronnen.


Wat is er volgens ons nodig voor een mens om zich te herbronnen?

Juist ja, rust. Een eerste vereiste is dat je een plek hebt waar je tot rust kan komen. Niet zomaar een plek, een comfortabele plek, waar je ruimte hebt voor jezelf. Dat is de tweede vereiste. Ten derde is professionele begeleiding, indien dit nodig mocht zijn, een absolute must.

Als er een plek is, waar deze drie belangrijke aspecten aanwezig zijn, dan is het wel BuylBergh. Ilona en Wim staan klaar om je te verwelkomen en je in de watten te leggen alsook om je af en toe uit te dagen om net dat stapje dichter bij jezelf te komen.

Heb je het niet nodig om te herbronnen, dan kan je ook gewoon verblijven om van de natuur te genieten, uitstappen te doen, rustig aan een boek verder schrijven, om het even wat.

5

Kamers

2

Teamleden

5

Gemeen-schappelijke

ruimtes

1

Grote tuin

Wie zijn wij?Wim Vandenbergh


Zaakvoerder

Ilona Buyl


Zaakvoerster

Wim is de gastheer die je graag ontvangt met een vleugje humor en een leuke babbel. Samen met zijn vrouw Ilona heeft hij heel het concept van BuylBergh bedacht, vorm gegeven en leven in geblazen.

Ilona is de gastvrouw die je ontvangt als koning en koningin.  Ze geeft je enthousiast een rondleiding bij je aankomst en vertelt je graag wat over de geschiedenis van het huis.

Samen zorgen Ilona en Wim voor een verblijf dat je niet snel zal vergeten.

Blijf je graag op de hoogte van het reilen en zeilen op BuylBergh, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden

Bel ons om te boeken


+49 6559 9004486

+49 170 5013648


+32 494233102

Follow Us

Haus BuylBergh

Prümer weg 1

54619 Stalbach - Lichtenborn

Deutschland


DE 309369473