BuylBergh

 

Centrum voor ontspanning

en herbronning 

 

KAMERS EN TARIEVEN


Al onze kamers zijn ingericht met een eigen badkamer. De meubels zijn van hoogwaardig materiaal en zorgen daarmee voor een luxueuze inrichting. De tarieven van onze kamers zijn inclusief ontbijt, beddengoed, handdoeken en het gebruik van de accommodatie.

DE AZURIET KAMER


Deze luxueus ingerichte kamer met ruime badkamer bevindt zich op het gelijkvloers en komt uit op het privé-terras in de voortuin. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en teakhouten meubels. De vaste infraroodverwarming zorgt in de slaapkamer voor een sfeervolle warmte als het wat frisser wordt. Dit is een romantisch pareltje


  • Accomodatie: 1 tweepersoonsbed
  • Oppervlakte: 21 m2


Voorzieningen:

A/C, WiFi, gratis parkeren, ontspanningsruimte, tuin, privé terras, handdoeken, infraroodverwarming op de kamer, luxe ontbijt.

Vanaf 67€

DE SMARAGD KAMER


Deze kamer is een vierpersoonskamer met 1 dubbelbed en 2 enkele bedden. De kamer bevindt zich op de eerste verdieping. In deze kamer heb je een luxueus ingerichte badkamer met douche, toilet en natuurstenen lavabo. De kamer ligt op de kop van het huis en biedt daarom een heel breed zicht op het dal. Dit is een ideale kamer met genoeg ruimte voor 4 personen.


  • Accomodatie: 1 twee- en 2 éénpersoonsbed
  • Oppervlakte: 40 m2


Voorzieningen:

A/C, WiFi, gratis parkeren, ontspanningsruimte, tuin, handdoeken, luxe ontbijt.

Vanaf 108€

DE AMETHIST KAMER

 

Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping vlakbij de ontbijtruimte. Eén van de grote troeven van deze kamer zijn de twee grote veluxen die voor veel lichtinval zorgen. De veluxen zijn voorzien van blindering zodat je ook in de zomer een goede nachtrust kan hebben. De badkamer is voorzien van infraroodverwarming.

 

  • Accomodatie: 1 tweepersoonsbed
  • Oppervlakte: 18 m2

 

Voorzieningen:

A/C, WiFi, gratis parkeren, ontspanningsruimte, tuin, handdoeken, infraroodverwarming in de badkamer, luxe ontbijt.

Vanaf 64€

DE ROBIJN KAMER

 

Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping in het oudste gedeelte van het huis (1780). In deze kamer voel je de nostalgie nog hangen. Met zijn inkomhalletje die de kamer en de badkamer scheiden is deze kamer de meest romantische kamer. De veluxen en ramen van de slaapkamer zijn voorzien van blindering en rolluik zodat je in de zomermaanden het vroege ochtendlicht nog kan buitensluiten.

 

  • Accomodatie: 1 tweepersoonsbed
  • Oppervlakte: 30 m2

 

Voorzieningen:

A/C, WiFi, gratis parkeren, ontspanningsruimte, tuin, handdoeken, inkomhalletje, luxe ontbijt.

Vanaf 66€

DE JADE KAMER

 

Deze kamer is de ruimste en tegelijk een gezellige luxe familiekamer. Deze kamer bevindt zich op het tweede verdiep, de mezzanine bevindt zich op het derde verdiep onder het dak.  Er zijn in totaal 4 wooneenheden waarvan een hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer op een mezzanine eveneens met een tweepersoonsbed, een ruime woonkamer met twee degelijke slaapzetels en een grote badkamer.

 

 

  • Accomodatie: 2 twee- en 2 éénpersoonbedden
  • Oppervlakte: 70 m2

 

Voorzieningen:

A/C, WiFi, gratis parkeren, ontspanningsruimte, tuin, woonkamer, handdoeken, luxe ontbijt.

Vanaf 120€

Blijf je graag op de hoogte van het reilen en zeilen op BuylBergh, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplichte velden

Bel ons om te boeken


+49 6559 9004486

+49 170 5013648


+32 494233102

Follow Us

Haus BuylBergh

Prümer weg 1

54619 Stalbach - Lichtenborn

Deutschland


DE 309369473